Menu

Camere Supraveghere Ieftine

  • camere-supraveghere-ieftine-logo-1491941824

CamereSupraveghereIeftine.ro, importator direct, va prezinta o mare varietate de camere ?i sisteme de supraveghere CCTV . Gama noastra de camere si kituri de supraveghere ahd, hdcvi, ip, tvi sunt rentabile ?i eficiente pentru fiecare buget.
Pe langa imbunatatirea securitatii acasa sau in afaceri,va garantam cel mai mic adaos comercial pentru ca dumneavoastra sa cumparati la cel mai bun pret din Romania.Avem 10 de ani de experienta in vanzari, onestitate, flexibilitate si adaptabilitate la cerintele clientului.
Oferim livrare gratuita cu DPD curier pentru comenzi mai mari de 500 ron cu TVA, 24 luni garantie si discounturi pentru montatori si reseleri. In cazul in care ati gasit un produs identic care este mai ieftin pe alt site, va rog sa ne comunicati si atunci vom face tot ceea ce putem pentru a va oferi cel putin acelasi pret. Toate preturile de pe site includ TVA.


Place Categories: Services

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Related Listing

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Report this?

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Enquiry

Captcha Verification
captcha image

Claim Listing

What is the claim process?

Captcha Verification
captcha image

Add Your Business

Find, Explore, Recommend! Recommend the-place-local-businesse on Yupye for Free! Add your Business - Find New Customers - Build a Base of Loyal and Happy Customers! Are You on Yupye yet?

Business Deals

Add coupons, vouchers or tickets to your listing!

Event Listing